Afscheidshappening voor Fabian Cancellara in 't Kuipke

Afscheidshappening voor Fabian Cancellara in 't Kuipke

Fabian Cancellara rijdt momenteel zijn laatste Ronde van Frankrijk en eind dit seizoen neemt de sympathieke Zwitser afscheid van de wielersport als topsporter. Zijn Belgische fans kunnen hem op zaterdag 12 november uitwuiven op een speciaal afscheidsevent in het Kuipke: Ciao Fabian

Cancellara kan een ware Flandrien genoemd worden, met tal van zeges in Vlaamse klassiekers op zijn palmares zoals 3 keer de Ronde van Vlaanderen en 3 keer de E3 Prijs Harelbeke. Mede daardoor heeft de sympathieke Zwitser een brede schare fans in ons land. Spartacus, die aan zijn laatste seizoen bezig is, neemt daarom in het Kuipke in Gent uitgebreid afscheid van zijn Belgische fans op zaterdag 12 november.

"Cancellara zal voor een laatste keer tegen de tijd en tal van toppers uit het peloton rijden in een tijdrit van één kilometer, er wordt teruggeblikt op zijn carrière met beelden en verhalen, en er is muziek.", klinkt het vanuit de organisatie.

"Ik ben ontroerd door dit initiatief, misschien nog meer dan door nog een zege", zei Fabian bij de bekendmaking van het evenement in Vive le Vélo. "Geëerd worden in een land waar ik zo veel bereikt heb, dat doet me wat".


Tickets voor Ciao Fabian, het afscheidsevent voor Fabian Cancellara, kunnen besteld worden via www.ciaofabian.be

foto©Sportgazet.be / logo Ciao Fabian© Golazo





Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930