David Tanner versterkt het team van Nick Nuyens

David Tanner versterkt het team van Nick Nuyens

Vanaf 1 juli verdedigt David Tanner de kleuren van Veranda’s Willems-Crelan. De Australiër timmerde hard aan de terugweg na een ongeval op training. Nick Nuyens is alvast opgetogen met zijn komst.

Nick Nuyens verwelkomt Australiër David Tanner bij zijn team Veranda's Willems-Crelan. “David had in september een zwaar ongeval op training maar werkte gedurende zeven maanden ontzettend hard aan zijn comeback. Hij is conditioneel klaar om terug op het hoogste niveau te strijden. David brengt heel wat ervaring met zich mee en kan op de zwaardere omlopen zeker zijn rol spelen. Dit maakt van hem een enorme aanwinst voor de ploeg”, aldus een tevreden Nuyens.

Leuk weetje: Nuyens en Tanner reden in 2011 (het jaar dat Nuyens de Ronde van Vlaanderen won) en 2012 bij hetzelfde team Saxo Bank. Daarna trok de Australiër voor 2 seizoenen naar Belkin Pro Cycling Team en in 2015 en 2016 vertoefde hij bij IAM Cycling.

Ook David Tanner beseft dat dit een kans is om zichzelf opnieuw te tonen aan de buitenwereld. Hij kijkt er dan ook naar uit om het team te vervoegen. “Na mijn ongeval werkte ik enorm hard om weer mooie prestaties te kunnen neerzetten. Mijn conditie is goed en ik voel dan ook dat ik klaar ben om me te mengen in de strijd. Ik ben Nick Nuyens en het team enorm dankbaar voor de kans die ze mij geven en wil hen dan ook bedanken met goede resultaten. Mijn ervaring kan een belangrijke rol spelen in de resterende wedstrijden. Als ik kijk naar de laatste wedstrijden van het team belooft het nog een mooi einde van het seizoen te worden!” , klinkt het ambitieus.

Het bericht van Philippe Gilbert op instagram (zie onder) begin mei kent dus een positief gevolg.

Bron en Foto: © Snipercycling / Foto Nick Nuyens: © Sportgazet.be



Vind hier de link van instagram





Zoeken

Kalender

april 2024<< >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930